ویروسی شدن گوشی یکی از مشکلات رایج در گوشی های هوشمند امروزی است که امروزه با توجه به کاربرد گسترده گوشی های هوشمند و استفاده مستمر از بستر وب و فضای اینترنت، چندان دور از انتظار نیست. علت ویروسی شدن گوشی می توانند عوامل گوناگونی مانند نصب بدافزار، ورود در صفحات اینترنت نامعتبر و عوامل دیگری باشد، که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.

به طور کلی گسترده بودن فضای اینترنت از یک سو و افزایش استفاده از تبلت ها و گوشی های هوشمند از سوی دیگر، زمینه مناسب برای فعالیت بد افزارها و نرم افزارهای مخرب را فراهم می آید. نصب یک بد افزار مخرب در فضای آنلاین میتواند ویروسی شدن گوشی هوشمند را با خود به دنبال داشته باشد.

بر اساس بررسی های انجام شده گوشی ها و گجت های هوشمند یا به تعبیری دستگاه های اندرویدی مورد هدف 55 درصد از بد افزارها و نرم افزارهای آلوده به ویروس و مخرب قرار می گیرند. از سوی دیگر، با ویروسی شدن موبایل احتمال از بین رفتن اطلاعات و دیتاهای موجود بر روی دستگاه و آسیب دیدن جدی آن وجود دارد.

عیب یابی و تعمیر گوشی ویروسی شده امری تخصصی بوده و نیازمند کسب دانش لازم در این زمینه از طریق شرکت در دوره هایآموزش تعمیرات موبایلمی باشد. در ادامه این مطلب به بررسی علل ویروسی شدن و روش های جلوگیری از آن می پردازیم.

مهمترین دلایل ویروسی شدن گوشی

علت ویروسی شدن گوشی هوشمند ممکن است به دلیل عوامل گوناگونی باشد. در ادامه به برخی از مهمترین این عوامل اشاره می کنیم.

استفاده از درگاه های نا امن:بدون تردید، یکی از مهمترین دلایل ویروسی شدن گوشی، استفاده از درگاه های اینترنتی نامطمئن و نامعتبر می باشد. شایان ذکر است که بسیاری از کاربران فضای وب، از مرورگرهای مختلفی جهت گشت و گذار و جستجو در این فضا استفاده به عمل می آورند.

در این میان، برخی از هکرها و مجرمان سایبری با تولید یک مرورگر جعلی و نامعتبر، کاربران را به درگاه های مورد نظر خود هدایت و اطلاعات مهم آنها را به راحتی سرقت می کنند. استفاده از آخرین نسخه مرورگرهای معتبر و شناخته شده بهترین راهکار برای جلوگیری از این مسائل می باشد.

دانلود و نصب اپلیکیشن های ناشناس:در فضای اینترنت با حجم انبوهی از اپلیکیشن ها و برنامه های موبایلی متنوع و مختلف مواجه هستیم. از طرف دیگر، کنجکاو بودن کاربران برای نصب و استفاده از این اپلیکیشن ها میتواند ویروسی شدن موبایل را با خود به همراه داشته باشد.

در این زمینه باید خاطر نشان نمود که بسیاری از ویروس ها به واسطه دانلود و نصب برنامه های مختلف، به داخل گوشی های هوشمند راه پیدا می کنند. دانلود و نصب اپلیکیشن ها از فروشگاه های معتبر یا از طریق گوگل پلی، کاربران را از این وضعیت نجات می دهد.

Pup upیا تبلیغات ناخواسته:نمایش و ظاهر شدن ناگهانی تبلیغات ناخواسته بر روی نمایشگر دستگاه، میتواند دلیل ویروسی شدن موبایل باشد. بسیاری از مجرمان اینترنتی با نمایش تبلیغات مشخص، کاربر را به کلیک کردن بر روی این تبلیغات ترغیب می نمایند. با کلیک کردن، گوشی کاربر هک شده و اطلاعاتش به سرقت می رود. همچنین، ارسال خودکار پیام و تبلیغات شبکه های اجتماعی مختلف، حکایت از آلوده شدن گوشی های هوشمند دارد.

ویروسی شدن گوشی

علائم ویروسی شدن گوشی هوشمند

بسیاری از کاربران دستگاه های هوشمند با وجود ویروسی شدن به علت عدم آگاهی، ممکن است از آلوده شدن دستگاه خود بی خبر باشند. در ادامه به بررسی برخی از مهمترین علائم آلوده شدن گوشی های هوشمند می پردازیم.

گرم شدن بیش از حد دستگاه:یکی از علانم ویروسی شدن گوشی افزایش حرارت و گرمای دستگاه در هنگام استفاده عادی از آن می باشد. شایان ذکر است کاربرانی که با گوشی هوشمند خود اقدام به انجام بازی های دیجیتالی می کنند، داغ شدن گوشی مسئله ای طبیعی و عادی می باشد. چنانچه داغ شدن گوشی در مواقع عادی و معمولی صورت گیرد، نمایانگر آلوده شدن و عدم سلامت دستگاه است.

هنگ کردن و کاهش سرعت گوشی:هنگامی که یک نرم افزار مخرب بر روی دستگاه نصب شده باشد، به علت استفاده بیش از حد از رم و سی پی یو، کندی و کاهش سرعت گوشی را سبب می شود. بر این اساس، روان و عادی کار نکردن دیوایس بدون علت خاصی، ناشی از ویروسی شدن می باشد. لازم به ذکر است که وجود ویروس در بخش نرم افزار دستگاه، هنگ کردن و کندی بیشتر آن را به دنبال دارد.

تخلیه شدن و کاهش عمر مفید باتری: ویروسی شدن تخلیه سریع و کاهش طول عمر باتری را با خود به دنبال دارد. وجود باگ ها و بدافزارهای مخرب در افزایش مصرف باتری دستگاه بسیار تاثیرگذار و موثر است. اجرای یک بدافزار مخرب در گوشی ضمن افزایش کارکرد رم، سبب افزایش میزان مصرف باتری دستگاه می شود. قطع شدن بیش از حد تماس ها، افزایش زمان بوت شدن و ریست شدن پی در پی وای فای، از دیگر نشانه های آلوده شدن گوشی هوشمند به شمار می رود.

 جلوگیری از ویروسی شدن گوشی

راهکارهای مفید برای جلوگیری از ویروسی شدن گوشی

ویروسی شدن گوشی هوشمند علاوه بر آسیب و صدمه رساندن به قطعات و اجزای دستگاه، میتواند اطلاعات مهم و حائز اهمیت کاربر را به سرقت ببرد. با انجام راهکارهای ساده و راحت می توان بروز این اتفاقات را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

یکی از راهکارهای مفید در این زمینه نصب و استفاده از یک آنتی ویروس مناسب می باشد. ناگفته نماند که دانلود آنتی ویروس ها باید از فروشگاه ها و مراکز معتبر و مورد اطمینان صورت گیرد. علاوه بر این، تخلیه کردن و پاکسازی کارت حافظه و محتوای دستگاه نیز در جلوگیری از آلوده شدن گوشی هوشمند بسیار تاثیرگذار و مؤثر می باشد.

عدم کلیک بر روی پاپ آپ ها در هنگام گشت و گذار در اینترنت، دانلود اپلیکیشن ها از گوگل پلی، عدم دانلود برنامه و بازی از سایت های نامعتبر و اجتناب کردن از باز کردن پیامک ها، ایمیل ها و لینک های ناشناس و مشکوک، از دیگر راهکارهای مؤثر برای پیشگیری از ویروسی شدن تلفن همراه به شمار می رود.

چگونه گوشی ویروسی را عیب یابی و تعمیر نماییم؟

همانطور که اشاره شد عیب یابی و تعمیر گوشی ویروسی شده امری تخصصی بوده و نیازمند کسب دانش و مهارت لازم در این زمینه از طریق شرکت در دوره های آموزش تعمیرات موبایل می باشد. بسیاری از افراد بدون آگاهی از روش های عیب یابی گوشی ویروسی شده در همان ابتدا اقدام به فکتوری ریست کردن گوشی کرده و کلیه اطلاعات مهم و ارزشمند افراد را پاک می کنند.

آموزشگاه فنی برق تهران یکی از بهترین آموزشگاه های فعال در زمینه برگزاری دوره های برق و الکترونیک می باشد که دوره های تخصصی تعمیرات موبایل را برگزار می نماید. این آموزشگاه در دوره موبایل صفر تا صد طریقه عیب یابی و تعمیر انواع مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری انواع موبایل را به صورت کاملا عملی و در کارگاه های مجهز آموزش می دهد.

این آموزشگاه علاوه بر این دوره، دوره های متعدد دیگری را از جملهآموزش تعمیر لوازم خانگی،آموزش تعمیرات کولر گازی، آموزش تعمیرات برد، آموزش تعمیرات ایسیو خودرو و بسیاری از دیگر دوره های برق و الکترونیک را برگزار می نماید.

علت ویروسی شدن گوشی چیست؟

شدن ,های ,گوشی ,ویروسی ,هوشمند ,ها ,ویروسی شدن ,شدن گوشی ,می باشد ,های هوشمند ,گوشی هوشمند ,مصرف باتری دستگاه ,مهمترین دلایل ویروسی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


alirezadra اخبار دنیای فناوری آپديت نود32 - لايسنس نود32 - يوزرنيم و پسورد نود32 – موبايل اندرويد طراحی فریلنسری مهدی یک معاون اجرایی onlinetabliq Jennifer's receptions به خرید bomfakour buyhtcmobile
دزدگ